Цей рецепт м'якого рулету з начинкою з крабових паличок, сирного сиру та пікантної корейської моркви надає чудову можливість приготувати смачну та ситну закуску, що підходить для будь-якого приводу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОсь покроковий опис процесу приготування:
Інгредієнти:
- 2 лаваша
- 150 г корейської моркви
- 200 г крабових паличок
- 140 г сирного сиру (можна взяти з креветковим смаком)
Процес приготування:
-
Намазати лаваш: Візьміть один із лавашів і намажте на нього половину сиру сиру. Краї лаваша не обов'язково мазати, деякі вважають за краще їх обрізати.
-
Додати крабові палички: Розгорніть крабові палички та рівномірно розподіліть їх поверх сирного шару на лаваші.
-
Нанести сир, що залишився: Покрийте крабові палички половиною сирного сиру, що залишилася.
-
Скласти другий лаваш: Покладіть другий лаваш зверху. Не обов'язково мазати його.
-
Додати корейську моркву: Поступово розподіліть корейську моркву разом із її соком на поверхні другого лаваша. Потім акуратно поверніть лаваш у рулет.
-
Охолодити в холодильнику: Розріжте рулет, що вийшов, навпіл і приберіть його в пакет. Залишіть у холодильнику на 1-2 години, щоб рулет просочився і легше нарізався.
-
Подача та прикраса: Перед подачею наріжте рулет гострим ножем. За бажанням прикрасьте страву майонезним соусом.
Цей рецепт обіцяє не лише смачний варіант закуски, а й простоту приготування.