Якщо у вас мало часу, але ви дуже любите смакоту, то цей рецепт підійде саме для вас. Так, зараз йтиметься про смачну курку і дуже простий рецепт, який порадує багатьох.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля початку ретельно миємо та сушимо курячі ніжки. У мисці змішайте дрібно нарізану цибулю, часник та свіжий імбир. Додайте соєвий соус, виноградне вино, цукровий пісок, мелений чорний перець та сіль, щоб вийшов ароматний соус. Рясно смажте курячі ніжки цим маринадом і дайте їм просочитися протягом 30 хвилин.
Для приготування у вас є два варіанти:
Курячі ніжки гриль.
Помістіть мариновані ніжки на залізний гриль і готуйте, доки вони не досягнуть досконалості. Під час приготування на грилі періодично поливайте соусом ніжки, щоб підсилити смак. Коли все буде готове, відокремте ніжки від кісток, і ви зможете або розрізати м'ясо на шматки, або подавати його цілком із чудовим соусом.
Курячі ніжки, запечені в духовці:
Альтернативно ви можете вибрати запікання в духовці. Поставте мариновані ніжки в духовку і дайте їм приготуватися, час від часу поливаючи соусом для більшої насиченості.
Інгредієнти (на 2 порції):
4 курячі ніжки.
10 г зеленого лука.
3 г часнику.
2 г свіжого імбиру (корінь).
10 г соєвого соусу.
2 г солі.
0,3 г меленого чорного перцю.
3 г цукрового піску.
2 г виноградного вина.
Насолоджуйтесь цим чудовим рецептом курячих ніжок, який обіцяє ідеальне поєднання пікантних та ароматних смаків.
Читайте також:
ПриватБанк виплатить українцям по 1200 євро: хто зможе отримати таку суму
Допоможе стара наволочка: азіатська хитрість, завдяки якій унітаз виблискуватиме як новий
Щоб не обдурили ринку: як визначити свіжі яйця, не відходячи від прилавка. Проста хитрість