Важливо, щоб пакет, в якому проходитиме процес квашення капусти, був міцним і неушкодженим, оскільки він перебуватиме в холодильнику.

Цей метод приготування квашеної капусти, який ми пропонуємо, відмінно підходить для тих, хто цінує свій час, не любить заморожувати полиці кухні банками, але воліє насолоджуватися хрустким результатом. Ще одна перевага цього способу - ви маєте повний контроль над кількістю приготовленого продукту, готуючи рівно стільки, скільки вам потрібно. За всього 48 годин у вас на столі стоятиме не лише смачний, а й корисний ферментований продукт.

Отже, для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 1 кілограм капусти
  • 3 штуки моркви
  • По 1 столовій ложці цукру та солі
  • Перець горошком до смаку

Процес приготування наступний:

  1. Наріжте капусту і нашаткуйте її. Очистіть моркву та натріть її на дрібній тертці.
  2. Покладіть приготовані овочі в пакет, додайте сіль, цукор та перець за смаком.
  3. Щільно зав'яжіть пакет та ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  4. Розмістіть пакет у холодильник на 6 годин, потім знову перемішайте. Повторіть цю процедуру кілька разів.

Такий підхід до квашення капусти не тільки спрощує процес, але й забезпечує вас свіжим, ароматним і хрустким результатом без зайвого клопоту.

Читайте також: