Насамперед потрібно підготувати інгредієнти для домашньої ковбаси з курки, зі свининою та сиром.


Продукти
Стегна куряче - 600 г
Шия свиняча - 150 г
Цибуля ріпчаста - 70 г
Сир твердий - 55 г
Часник - 1/2 зубчика
Соус соєвий (за бажанням) – 25 г
Желатин - 5 гр
Сіль за смаком
Спеції – за смаком

Цибулю нарізати великим кубиком, відправити в кухонний комбайн (блендер). Туди ж додати половинку зубчика часнику.

Курячі стегна нарізати на 4 частини та теж відправити в блендер.

Влити соєвий соус (не обов'язково), посолити та додати спеції.

Перебити масу до однорідності. (Якщо у вас немає блендера, використовуйте звичайну м'ясорубку.)

Свинячу шию нарізати дрібним кубиком.

Твердий голландський сир нарізати аналогічним чином.

Змішати перебитий курячий фарш зі свининою та сиром. Додати желатин. Ретельно перемішати фарш.
Розстелити харчову плівку, розподілити по ній готовий фарш у формі ковбаси.

Ретельно та дуже щільно замотати у плівку.

Зав'язати краї.

Далі розігріти духовку до 210 градусів. Ковбасу помістити на лист, налити в лист води так, щоб вода покрила ковбасу.

Накрити таким же листом зверху. І поставити варитися курячу ковбасу зі свининою та сиром у духовку на 45 хвилин.
(Курину ковбасу з сиром можна зварити і в каструлі на плиті, також заливши водою, під кришкою.)

Після цього остудити ковбасу з сиром до кімнатної температури, помістити її в холодильник охолоджуватися на 1,5 години.

Домашня куряча ковбаса зі свининою та сиром готова. Зняти плівку, нарізати та подати ковбаску до столу.

Читайте також:

Ви збиратимете яйця по 20 штук на день: чим годувати курок на зиму, щоб вони добре мчали

У будинок прийдуть нечисті сили: чому не можна ввечері дивитися у дзеркало

Православний календар весіль 2023: у які місяці небезпечно вінчатися та розписуватись у РАГСі

Це вбереже автомобіль та ваш гаманець. Як за кілька секунд перевірити якість бензину