Рецепт торта з крабових паличок. Інгредієнти:

4 яйця.

300 г крабових паличок.

250 г плавленого сиру.

Майонез (за смаком).

Солити (за смаком).

Перець чорний мелений (за смаком).

6 вафельних коржів.

2-3 гілочки свіжої зелені.

Приготування:

Варіть яйця, поки вони не стануть твердими, що зазвичай займає близько 10 хвилин. Після закипання дайте їм охолонути, а потім очистіть.

Візьміть одну-дві крабові палички, крупно наріжте їх та відкладіть для прикраси. Крабові палички, що залишилися, і плавлений сир натріть на великій тертці. Зварені яйця натріть на дрібній тертці.

У мисці змішайте натерті інгредієнти для начинки. Додайте в суміш майонез на ваш смак, приправте сіллю і меленим чорним перцем. Змішайте все разом, доки не утвориться однорідна начинка.

Приступаємо до збирання торта.

Викладіть перший шар вафельного коржа на блюдо сервіровки. Поступово розподіліть частину начинки по коржу, злегка притискаючи. Повторюйте цей процес для наступних шарів, доки не витратите всі інгредієнти.

Верх готового торта промазуємо майонезом та для прикраси посипаємо нарізаними крабовими паличками.

Покладіть готовий пиріг з крабових паличок у холодильник на 2–3 години або довше, щоб смаки змішалися і пиріг застиг.

Приблизно за 15-20 хвилин до подачі дістаньте торт з холодильника і посипте рубаною свіжою зеленню для надання смаку і прикраси.

Насолоджуйтесь домашнім пирогом з крабових паличок як чудова закуска!

Читайте також:

Бабахнув, коли його оглядали російські військові: під Воронежем упав дрон "із сюрпризом"

Не дайте себе обдурити: чи потрібно платити за перевірку лічильників та що відповідати майстрам

Такої ніжності ви точно не куштували: рецепт пишного та ситного вареного омлету