Цей рецепт - це чудова, повна ароматів та насичена смакова подорож у світ гастрономічних задоволень. Давайте відкриємо двері до кулінарного експерименту, повного загадковості та сміливості.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею, нам знадобиться:

Ковбаски копчені - 150 г
Сир плавлений – 2 шт. (180-200 г)
Картопля - 350 г
Рис – 2 ст. ложки (з гарною гіркою)
Морква – 80 г
Цибуля ріпчаста - 100 г
Часник - 3 зубчики
Олія - ​​2 ст. ложки (30 г)
Сіль за смаком
Лавровий лист – 1-2 шт.
Перець чорний горошком – 5-6 шт.
Вода - 1,4 л
Зелень петрушки (для подачі) – 1 маленький пучок
Сухарики – для подачі

Спосіб приготування страви за рецептом розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею:

Для розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею необхідно часник ретельно очистити та нарізати тонкими часточками, які надають страві неповторного аромату та насиченого смаку.

Цибуля, з її характерним запахом і солодкуватою ноткою, акуратно очищається і нарізається акуратними кубиками, щоб додати текстуру та соковитість розкішному сирному супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею.

Морква, з її яскравим помаранчевим кольором і солодким смаком, ретельно очищається від шкірки і нарізається на рівні четвертинки кружальцями, щоб вони рівномірно просочилися ароматами та стали незабутнім акцентом у супі.

На сковороді, на середньому вогні, обсмажуємо цибулю та моркву для розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом і картоплею, на якісному рослинному маслі до напівпрозорості, досягаючи прекрасного поєднання ніжності та соковитості овочів. А потім, що просочилися ароматом та соусом, додаємо туди тонко нарізаний часник, який додасть розкішному сирному супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею, винятковий аромат та неповторний смак.

Ковбаски, нарізані невеликими кружальцями, вносять ореол традиційності та пікантності у цей розкішний сирний суп із копченими ковбасками, рисом та картоплею.

Картопля, ідеально кубиками середнього розміру, додається до сковороди, що надає структури та щільності супу. За бажання можна попередньо залити картоплю холодною водою, щоб уникнути окислення та потемніння.

До овочів і ковбасок на сковороді додаємо картопля, яка при обсмажуванні набуває чудової золотистої скоринки та ароматних ноток.

Насичений суп заливаємо 1,4 літрами гарячої води та даємо йому закипіти, щоб аромати овочів та ковбаски повністю розкрилися.

Після закипання з додаванням рису, лаврового листа та горошкового чорного перцю, розкішний сирний суп із копченими ковбасками, рисом та картоплею вариться ще 15 хвилин, поки рис та картопля повністю не приготуються. Для завершення смаку посоліть суп на свій смак.

Плавлені сирки, натерті на великій тертці, додаються до розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом і картоплею, надаючи йому ніжної текстури та багатого, кремового смаку. Це створює унікальне поєднання з головними інгредієнтами розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею.

Сирний суп із копченими ковбасками, картоплею та рисом готуються до повного розчинення сирків, щоб кожна ложка супу була насичена ніжністю та вишуканим смаком.

Ароматний та ситний суп подається у тарілці, прикрашається свіжою нарізаною зеленню та сухариками. Смачного.

Читайте також:

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків із м'ясом

Такої краси ви ще не куштували: рецепт домашньої ковбаси у харчовій плівці

Ви закачаєтесь від цього смаку: рецепт кабачково-яблучної аджики із солодким перцем