Сирники - це популярна страва, яка готується з м'якого сиру, свіжих яєць, борошна та цукру. Маса, що вийшла, формується в маленькі круглі коржики і смажиться на сковороді в маслі до готовності. Готові сирники подаються гарячими за допомогою додаткових інгредієнтів, таких як сметана або варення.

Але як бути, якщо хочеться приготувати сирники незвичайним способом? - Однозначно готувати! У нашому матеріалі ми розповімо, як приготувати сирники, які тушкуються у сметанному соусі.

Для приготування сирників нам знадобиться:

Спосіб приготування сирників:

Ці сирники - справжній шедевр гастронома завдяки унікальному способу приготування, що відрізняється соковитістю і незвичайним, ідеально відміряним поєднанням солодощі і солі. Вони стануть не тільки смачним, а й корисним доповненням до сніданку.

Для приготування змішайте сир із яйцями, манкою, крохмалем, щіпкою цукру та сіллю до однорідної маси. Потім сформуйте невеликі сирники.

Викладіть сирники на розігріту сковороду з олією на середньому вогні та обсмажте їх із двох сторін по 3-5 хвилин до золотистої скоринки.

Посипте сирники цукром і полийте їх сметаною, розмішаною водою. Після цього заберіть сирники у критий сотейник і готуйте на невеликому вогні 5-10 хвилин.

Читайте також: