- гриби печериці (або будь-які інші) – 250 г;
- макарони-бантики – 150 г;
- Гречана крупа – 0,5 склянки;
- Цибуля ріпчаста - 1 середня;
- сіль за смаком;
- перець за смаком;
- олія рослинна для обсмажування.
Тим часом 250 р грибів нарізаємо досить крупно. Середню цибулину нарізаємо довільно.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДалі нам потрібно гриби з цибулею обсмажити. Найкраще спочатку гриби обсмажити окремо на максимально сильному вогні до золотистості, можна навіть без олії, а вже потім, знизивши вогонь, додати олію та цибулю.
Після цього вимикаємо вогонь і додаємо до сковороди макарони.
Додаємо гречку та вимикаємо вогонь.
Але тут нюанс - хтось не любить, щоб макарони з гречкою навіть трохи обсмажилися. Це справа смаку. Нам подобається саме так: гриби засмажені сильно, цибуля майже свіжа, а макарони з гречкою варені.
А комусь подобаються тушковані гриби та цибуля, але при цьому засмажені макарони та гречка. Тоді потрібно змінити на свій смак порядок закладання продуктів у сковороду.
Нам залишилося блюдо до смаку посолити і поперчити. За бажанням можна додати вершкове масло та кріп.