Солоденьке до чаю – це як обов'язковий ритул у багатьох українців (хоча й не завжди корисний). Але еивем один раз, як можна відмовити собі в задоволенні.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАле таку пристрасть ви можете приготувати і самі і ми знайшли для вас як завжди простий і швидкий рецепт великого та соковитого пирога з ягодами.
Інгредієнти для тіста:
Яйця - 4 шт.;
Цукор - 200 г;
Олія вершкове - 100 г;
Борошно - 350 г;
Кефір - 200 мл;
Ванільний цукор - 10 г;
Розпушувач - 10 г.
Інгредієнти для начинки:
Ягоди – 200 г;
Сир - 300 г;
Цукор - 3 ст.л.;
Яйце - 1 шт.
Приготування ягідного пирога:
1.Яйця солимо, висипаємо до них ванільний і звичайний цукор, збиваємо віночком 2-3 хвилини. Виливаємо в яєчну суміш кефір та розтоплене вершкове масло, змішуємо. Висипаємо в суміш частину борошна та розпушувач, замішуємо тісто. Далі додаємо залишки борошна в тісто, продовжуємо заміс густого тіста.
2.Для начинки змішуємо сир з цукром та яйцем, збиваємо занурювальним блендером до однорідності. Виливаємо тісто на лист, застелений пергаментом і розподіляємо його рівномірно.
3.Викладаємо на верхівку ягоди та сирну суміш, можна для суміші використовувати кондитерський мішок.Випікаємо пиріг за 180 градусів 20-25 хвилин.
Читайте також:
Вони закохуються з першої порції: рецепт фаршированих баклажанів по-турецьки з фаршем і помідором.
Від одного тільки запаху слинки потечуть: рецепт рулетиків із квашеної капусти з реберцями .
Просто ідеально під будь-яке м'ясо: рецепт "Соуса бідного парижанина", який варто скуштувати .