Якщо у вас не вистачає часу на якісь довгі рецепти, ми вам запропонуємо чудову страву – фарш у лаваші по-прованськи. Ситно, апетитно та дуже швидко.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, що нам знадобиться для приготування фаршу в лаваші по-прованськи:
1 цибулина, дрібно нарізана
2 зубчики часнику, подрібнені
1 морква, натерта на великій тертці
1 червоний перець, нарізаний півкільцями
2 столові ложки оливкової олії
1 чайна ложка меленого чебрецю
1 чайна ложка меленої паприки
Сіль та свіжомелений чорний перець за смаком
Процес приготування фаршу в лаваші по-прованськи:
Розігрійте духовку до 200 градусів, щоб фарш у лаваші по-прованськи вийшов вдало.
У великій сковороді нагрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте нарізану цибулину та часник, обсмажте їх до м'якості та легкого золотистого відтінку.
Додайте фарш у сковороду і готуйте, помішуючи, до повного прожарювання та роздроблення грудок. Приправте фарш прованськими травами, сіллю та перцем до смаку. Перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно змішалися та просмажилися. Це головна вимога рецепту фаршу в лаваші по-прованськи.
Вмішайте в сковороду нарізані помідори та готуйте ще близько 5 хвилин, поки вони не стануть м'якими і почнуть виділяти сік.
Візьміть лаваш і розкладіть на ній фарш рівномірним шаром, залишивши невелику вільну облямівку по краях.
Поступово розподіліть півкола огірка та смужки червоного перцю по всій поверхні фаршу.
Акуратно поверніть лаваш у рулет, починаючи з одного краю. Потім акуратно перекладіть рулет на деко для запікання, щоб край, що з'єднується, виявився знизу. Саме так виглядатиме страва "фарш у лаваші по-прованськи".
Поставте лист у розігріту духовку і готуйте близько 15-20 хвилин, або поки лаваш не стане хрустким і золотистим.
Після приготування фарш у лаваші по-прованськи готовий до подачі. Остудіть трохи, потім наріжте на порційні шматочки та подавайте як гарячу страву.
Приємного апетиту!
Читайте також:
Ви зіпсуєте весь урожай помідорів: названо шість помилок, які повторюють мільйони людей
Захочеться з'їсти відразу 5 штук: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром
Лікарі були безсилі: не стало зірки фільмів "Зоряні війни" та "Король Артур"